Fastcomexpress de satelliet specialist Van Alphen A/D Rijn   Welkom bij Fastcomexpress de Satelliet specialist
Nederlands 
  Home
Voorwaarden Service Contact Montage Schotelantenne GSO downloads Links Winkelwagen
Producten
  Denson Satellietontvangers
  Canaldigitaal Ontvangers
  Clarke Satellietontvangers
  Dreambox Ontvangers
  Homecast Ontvangers
  HDTV Satellietontvangers
  Inverto SatellietOntvangers
  Philips SatellietOntvangers
  Topfield Ontvangers
  Vantage Ontvangers
  Satelliet Schotelantenne
  Satelliet LNB Koppen
  Caravan of Boot
  Camping
  Satelliet Meetapparatuur
  Satelliet CI modulen
  Adult Betaal tv
  Satelliet Diversen
  Satelliet DiSEqC switches
  Beschermende behuizingen
  Alarmcentrales
  Top Seller Alarminstallaties
  Top Seller Videobewaking
  Videobewaking
  Dag/nacht Camera's
  Eyseo Kleuren Camera's
  Eyseo IP camera's
  Eytron opname
  Eytron NVR
  Eytron HDVR
  Systeemcomponenten
  Monitoren
  Hotel TV Pay TV
 
Extra
  Privacy
  Satelliet Schotel Info
  Fastcom Computerservice

 

  Satelliet Schotel Info  
Satelliet Schotel Info

WAT IS DIGITALE SATELLIETTELEVISIE?

Steeds meer mensen stappen voor radio en televisie over op digitale ontvangst.Televisie kijken kan in Nederland via de kabel, de ether en de schotel.CANALDIGITAAL verzorgt al sinds 1996 digitale radio en televisie via de satellietschotel. Inmiddels kijken en luisteren er al zo'n miljoen
Nederlanders via de satelliet

De kwaliteit van beeld en geluid via de satelliet is uitzonderlijk goed, vergelijkbaar met DVD. Het signaal wordt via satellieten in de ruimte direct doorgestuurd naar de consument. Met een satellietschotel en een ontvanger kan ditsignaal ontvangen worden, zonder tussenkomst van een kabelmaatschappij.Hierdoor ontvangt u een ruim aanbod van zenders in de beste digitale beeld-en geluidskwaliteit en tegen een zeer voordelig tarief!

WAAROM SATELLIETTELEVISIE?


Digitale radio en televisie via de satelliet biedt vele voordelen:
Het meest complete tv-aanbod - Allle Nederlandse kanalen- 170 buitenlandse kanalen- Aantrekkelijke themapakketten- Electronische programmagids (EPG)

De beste kwaliteit Haarscherp beeld Perfect geluid Vergelijkbaar met DVD Onmisbaar voor optimaal genieten van LCD of plasma TV De goedkoopste manier om digitale tv te kijken U kijkt al vanaf 0,00? per maand Overal in Europa te ontvangen. Ook te gebruiken op camping of vakantiehuis

WAT HEEFT U NODIG?
Voor digitale radio en televisie via de satelliet, heeft u het volgende nodig:
1. Satellietschotel Via een schotel ontvangt u het signaal van de satelliet. Satellietschotels zijn er in diverse uitvoeringen, van gaasmateriaal tot transparant kunststof, van wit tot stijlvol gekleurd. Ook de afmetingen verschillen. Een standaard satellietschotel (al vanaf Ø 45 cm) is alles wat u nodig hebt voor de diensten van CANALDIGITAAL en kan zonder vergunning van de gemeente worden geplaatst (let wel op eventuele reglementen woningbouwverenigingen).
2. Satellietontvanger/decoder Voor het omzetten van het satellietsignaal naar beeld en geluid heeft u eendigitale ontvanger nodig. Er zijn veel verschillende satellietontvangers op de markt, met uiteenlopende mogelijkheden. Om optimaal van onze diensten te profiteren, raden wij u in ieder geval nadrukkelijk aan een ontvanger aan te schaffen die door CANALDIGITAAL is getest. 
3. Coaxkabel:Voor de verbinding tussen de satellietschotel, LNB en de ontvanger heeft u een coaxkabel nodig. Deze kabel moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.
4. LNB:De LNB is de ontvangstknop die de signalen van de satelliet doorgeeft aan de ontvanger. Deze wordt voor de satellietschotel gemonteerd.
5. Smartcard:De smartcard regelt de rechten voor uw programmapakketten, bijvoorbeeld welke extra themapakketten u kunt ontvangen. Veelal wordt de smartcard niet meegeleverd bij de ontvanger deze  kunt u bij ons aanschaffen of bij een CANALDIGITAAL-dealer.